Saterday Night Wrist - Reisverslag uit Stellenbosch, Zuid-Afrika van Martijn Boermans - WaarBenJij.nu Saterday Night Wrist - Reisverslag uit Stellenbosch, Zuid-Afrika van Martijn Boermans - WaarBenJij.nu

Saterday Night Wrist

Door: Tijn

Blijf op de hoogte en volg Martijn

10 Mei 2007 | Zuid-Afrika, Stellenbosch

Dit bericht is doordrenkt met ideeen van de nieuwe Deftones cd:

Saterday Night Wrist

Op de achtergrond vliegt Spiderman door de wolkenkrabbers van New York. Terwijl dit beweegelijke trafreel zich vordert spelen de nieuwste Dove Tonen mee met de vliegkunsten van Parker (Spiderman, Red.). De camera blijft achter bij de gesponnen webben. Actie sprankelt van het scherm en mijn gedachten dwalen af. Ik spreek Spaans en droom over de toekomende reis door Swaziland en Lesotho. Ondertussen drink ik Guinness in Zuid-Afrika en eindig per ongeluk in de McDonalds. Zojuist mijn laatste colleges wiskunde en microeconomie gehad... Na een woeste woensdag geniet ik in de avond van de zoveelste braai. Mijn geest is bezig met Utrecht en terwijl dit gebeurt wil ik mijn essay over armoede en mijn paper over rentebeleid afmaken. Ook had ik vandaag een gesprek met mijn Professor Moore over mijn paper (hij was superenthousiast, misschien WEER een publicatie)! Hectiek weerklinkt in het water van Beware. “Do you like the way the water tastes?” Ik wilde dat de tijd stilgezet kon worden, of vooruit... I’ll be waiting. Goodbye. I’ll be waving.

Mein Kimdracula

• 11 Mei 2007 - 12:58

Broer:

wat fijn te lezen dat je je goed blijft vermaken! Het wordt nog wennen als je weer terug bent!

grz,
    broer

• 13 Mei 2007 - 17:17

J En H:

we zijn in utrecht de temperatuur omhoog aan t jagen en zullen de braai als vast menu aankaarten.

• 13 Mei 2007 - 17:26

J En H: