Week 22: Verandering studie
Door: Tijn
Blijf op de hoogte en volg Martijn
03 Juni 2007 | Zuid-Afrika, Stellenbosch
AFSCHEID: Maandag lukte het met om de trend voort te zetten en ietsje te studeren. Die avond zouden Marlinde en Daan een afscheidsbraai houden. Het zou een gekke (Hollandse) avond worden vol met Dutchies! Ik heb zelf Nederlands talige karaoke gezongen! Het was heel gezellig en ook raar om nu echt te beginnen met afscheid van lieve Marlinde en Daan. Na een nacht braaien was mijn plan om dinsdag te studeren, doordat Jorn en Valentin spontaan bij mij kwamen lunchen lukte dat niet helemaal. Na de lunch ging Jorn naar huis en haalde we Julia en Tankred op voor avondeten in wederom de Neelsie, waarna Jorn en Valentin weer bij mij kwamen voor een banksessie om te relaxen na een lange nacht afscheidsbraaien.
STUDY: Woensdag heb ik aan mijn paper gewerkt, want dat houdt me deze week 22 voornamelijk bezig. Daarna een romantische privebraai gehouden met Valentin, lekker visjes, zoute aardappels, muziek en dure wijnen erbij, prima. Die avond nog uitgeweest in De Akker, waar wat studiegenootjes ook waren, leuk leuk. Donderdag eindelijk een rustig dagje waar ik ook tijd had om te studeren want ja, tentamens komen eraan en de dag erop zou een woest dagje worden.
CAPE: Vrijdag stond in het teken van Kaapstad. Die avond met Valentin en Jorn et al. Naar een comedy-show geweest van Mary James. Wat ontzettend grappig! Twee en een half uur vermaak, en vele flessen wijn met heerlijk eten (dat helaas niet op was voordat de show begon). De man, verkleed als non, wist de hele zaal plat te leggen en confronteerde de mensen met hun eigen bezigheden. Ik had er natuurlijk nooit over gedroomd als klein kind om econoom te worden, zo zei hij (onterecht! Haha) en ik als Dutchie had niets te zoeken in dit land (haha, hijzelf was een Brit, die in SA de apartheid invoerde), maar dat mocht mijn pret niet drukken ;) het was echt te melig! Daarna uitgeweest in Long Street en dansen Cool Runnings tot diep in de nacht, waarna we in de Zebra Crossing Backpackers belanden. Na een lunch zaterdag in Kaapstad, kwamen Jorn en Valentin weer langsgehobbeld voor een kopje thee in The Clinic Cottage (my home). Daarna gingen we moe en wel naar Tankred en Julia waar Janina ook was, om na een Amarula naar Rustics te gaan voor diner. Lekker.
Op het moment ben ik bij Valentin en zijn we het vuur aan het klaarmaken voor de nu aankomende braai, will see who is gonna show up – ik heb iig mijn struisvogel al klaar liggen
Groetjes uit Zuid-Afrika
04 Juni 2007 - 12:09
J En H:
ik kom net terug uit zweden waar ik beer heb gegeten overspoeld met shiraz uit stellenbosch! ook goed.
groet en tot 6 juli
07 Juni 2007 - 10:45
Boetz:
Als je weer terug bent mag je wel een keer bij mij thuis komen braaien.... -
07 Juni 2007 - 14:37
Dianne:
En hoe smaakte je struisvogel?:D
Liefs dian