Afrika komt - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martijn Boermans - WaarBenJij.nu Afrika komt - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martijn Boermans - WaarBenJij.nu

Afrika komt

Door: Tijn

Blijf op de hoogte en volg Martijn

16 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

Beste jij,

Zoals je misschien al hebt vernomen ga ik voor een half jaar naar Zuid-Afrika. Vanaf morgen vertoef ik in het heerlijke warme Kaapstad om per februari vanuit een uitwisseling op Stellenbosch University te zitten. Ik zal daar een beetje studeren maar me voornamelijk bezig houden met leukere dingen zoals feesten en natuurlijk veel reizen door woestijnen, wijngebieden, bergen, watervallen en safariparken.

Momenteel is het weer volgens CNN 'sunny' en 85°F (30 graden). Vanuit de andere kant van de wereld waar op de stranden pinguins lopen en haaien, walvissen en dolfijnen zwemmen zal contact sporadisch verlopen.

Ik hoop dat het in Nederland met met heel goed gaat en hoop daarom graag alle verhalen van je te vernemen.

Ik ben op avontuur! Geniet van 2007 en tot in de zomer!!!

Heel veel groetjes nog vanuit Nederland

Martijn Boermans